Spolupracujeme

Rád doporučím své kolegy z různých uměleckých oborů, se kterými dlouhodobě a úspěšně spolupracuji. Jsou to přední profesionálové s bohatými zkušenostmi, kteří zaručí, že každá akce bude na nejvyšší úrovni. Pokud byste chtěli moji produkci doplnit o další vystoupení nebo služby, neváhejte mě kontaktovat – rád pro Vás vše zařídím k naprosté spokojenosti.

Imitátor Václav FAltus

Václav Faltus je mistrem imitace a humoru, který svými dokonalými napodobeninami hlasů známých osobností rozesměje publikum a přinese vzpomínky na oblíbené postavy z televizních obrazovek a rádií.

Imitátorská show s kouzelníkem

Naše spolupráce s legendárním imitátorem Václavem Faltusem přináší jedinečný program, který zaručuje zábavu a smích po celou hodinu. V dynamickém 60minutovém vystoupení se střídáme, abychom udrželi diváky v napětí a pobavení. Show je vhodná pro široké publikum, ale zejména ji ocení senioři a účastníci komunitních akcí, kde chceme vytvořit přátelskou a veselou atmosféru.

KAPELA FANTASY music

Skvělá kapela FANTASY MUSIC přináší opravdovou LIVE SHOW plnou energie, improvizace a profesionálního výkonu. Jejich široký repertoár, zahrnující přes 1000 skladeb všech žánrů, dokáže nadchnout jak domácí, tak zahraniční publikum. Ať už plánujete svatbu, ples, firemní večírek nebo VIP akci, FANTASY MUSIC zajistí skvělou hudbu, světelnou show a zábavný estrádní program s imitacemi známých osobností. Díky zkušenostem z mezinárodního působení jsou ideální volbou pro jakoukoliv událost, kde chcete vytvořit nezapomenutelnou atmosféru.

Moderátorka Růžena Konečná

Moderátorka Růžena Konečná je profesionálka s bohatými zkušenostmi z rádia a televize. Specializuje se na moderování plesů, módních přehlídek, firemních akcí, městských oslav, majálesů a dalších kulturních událostí. Díky své produkční a eventové agentuře Time4Fun, s.r.o., poskytuje komplexní služby, které zajistí bezproblémový průběh každé akce. Pokud hledáte spolehlivou a zkušenou moderátorku, Růžena Konečná je tou správnou volbou pro vytvoření profesionální a přátelské atmosféry.

Silák Železný Zekon

Silák Železný Zekon přináší jedinečnou siláckou show plnou humoru a dechberoucích výkonů. Tento Valašský silák ohýbá železné pruty, trhá ocelová lanka a řetězy, a předvádí silové levitace i fakírské prvky. Zekonova show je ideálním programem pro varieté, galavečery i venkovní akce, kde zaručeně udrží publikum v napětí. Jako nástupce legendárního gladiátora Františka Kocourka a rytíř Modré trnky Valašského království Bolka Polívky je Zekon opravdovou hvězdou, která se pyšní světovými rekordy v mnoha silových disciplínách.

Barmanská show

Václav Abraham je profesionální flair barman, který se specializuje na exhibiční barmanské show a barový catering. Jeho dynamická a zábavná vystoupení skvěle doplní vaši akci, ať už jde o svatbu, ples, firemní večírek nebo festival.

Základem jeho 10–15 minutového vystoupení jsou dechberoucí triky s létajícími lahvemi, šejkry a dalšími barovými nástroji, které vtáhnou do děje i vaše hosty a zaručí nezapomenutelný zážitek.